Jenyk: IMHO řešíš blbosti. Nevím, co máš proti naftě, ale v novém autě, jehož servis i palivo mi platí firma a ke kterému určitě bude i nějaká asistenční služba, bych s naftou neměl absolutně žádný problém - kdyby mi stačil výkon. Moje příští auto bude mít velmi pravděpodobně naftový motor, určitě nebude mít motor na CNG.
Ke tvým dotazům na CNG (předesílám, že auto na CNG jsem neměl, nemám a v dohledné budoucnosti určitě mít nebudu, promiň mi to

):
- chování a hmotnosti a vliv na jízdní vlastnosti ... tos mi připomněl Kutila

, ten byl na podobné chujoviny expert. My ostatní to neřešíme, stejně jako neřešíme rozdíl mezi jízdními vlastnostmi auta s plnou nebo prázdnou nádrží - protože tam žádný (pozorovatelný) není. To bych si dovolil konstatovat jako bývalý provozovatel auta na LPG s 55l nádrží místo rezervy.
- tankování je problém, tady
http://lpg-cng.ochranamotoru.cz/ máš hezky vedle sebe mapy sítě stanic LPG a CNG a to hovoří za vše, v evropě to není lepší. Dojezd podle nádrže tak 200-300km, tovární přestavby z výroby můžou mít víc (i přes 500 km, za cenu menší benzínové nádrže) Domácí plnička (ze které bych neměl strach) stojí od 100 tisíc Kč nahoru, nádrž plní cca 6 hodin (dává i méně, než 5 m3/h, tak si to spočítej, 1,4m3=1kg CNG) jen ty nejmenší lze provozovat v garáži (větrané), zbytek pouze na otevřeném prostoru, což je dost omezující i pro lidi s vlastním barákem, o bytech nemluvě. Cenová návratnost domácí plničky je dost diskutabilní a vzhledem k pořizovací ceně bude vesměs nějakých 5-10 let, což už je tak hranice životnosti toho zařízení. Cena plynu doma je cca 13Kč/m3 (beru barák, kde se plynem topí), u pumpy stojí CNG cca 17-20 Kč/m3, takže plnička se zaplatí po natankování minimálně 14500m3, což je palivo na cca 130 tisíc km. Něco najedeš na benzín, něco na palivo natankované mimo domov, takže reálně odhaduji minimální nájezd pro splacení domácí čerpačky na 150 tisíc km. A to nepočítám náklady na provoz té čerpačky, ono když to žere nějaké 2kW, tak to za šest hodin pár desetikaček v elektrice stojí. Hodně záleží na tom, kde bydlíš a v jakých oblastech jezdíš, kolik CNG stanic a s jakou cenou paliva máš k dispozici. BTW, teď je nějaká akce EON na pronájem domácích plniček Jikov.
- tovární/z výroby versus dodatečná přestavba ... rozhodně tovární z výroby. Dodatečná přestavba znamená vždy válcovou nádrž v kufru (nelze místo rezervy) a není s nimi (s těmi přestavbami) moc zkušeností, relativně vyzkoušené jsou přestavby některých škodovek a tím to hasne. Tím se řeší i spolehlivost, u tovární přestavby z výroby máš záruku (předpokládám nákup nového auta), u dodatečné přestavby máš "záruku" a přestavba nového auta je problém i kvůli ztrátě tovární záruky (na dotčené díly, což je minimálně celý motor).
No a co se týká tvé volby - záleží přece na konkrétních autech, která máš na výběr. Jen pak se dá porovnávat i ta odahadovaná spolehlivost, nebo dojezd a místo v kufru. U služebáku bych si já osobně nehrál na city a už vůbec ne na pionýra slepých uliček a šel bych do prověřeného nového nafťáku. Když budeš tankovat slušnou naftu a dodržovat servisní intervaly (olej, filtry, žhaviče), tak s (ne)spolehlivostí (způsobenou typem paliva) nebudeš mít problém. Jestli jediný přínos auta na CNG je pro tebe v tom, že nebudeš jezdit na "nenáviděnou ropu", tak IMHO není o čem diskutovat.