To zalití naftou není "dobre" to je nutnost, jinak se to zavzdušní a pak se to musí ASI rozebrat celé. Další otázkou je co na to vstřiky

.
V těchto mrazech už mi to blblo i předchozí leta. Motor začne kuckat, pak začne blikat žhavení a motor zhasne. Ale po chvilce stání se to umoudřilo.
Ovšem letos mám problémy už asi tři dny. V servisu mi řekli, že parafín co se do nafty přidává nadělá hrudky a ucpe filtr a řeší to tím, že ho mění. Ovšem jakou naftu tam má natankovat poté mechanik nevěděl. Naposledy jsem tankoval Shell V Power a paní mi tvrdila, že ta nafta je do -26, tak nevím.
Problémy jsem měl předevčírem, na cca 30minut odstaveno v garáži, nějakou dobu to na diagnostice hlásilo
"P1211 - Injector Control Pressure Higer/Lower Than Desired (engine running)" (Řídící tlak vstřikovače je vyšší/nižší než požadovaný (motor běží) ).
Po nějaké době se to umoudřilo, takže jsem dojel na bezinku v litru rozmýchal nějaké aditivu a nalil ho tam. Dvě jízdy v noci (-15) to bylo OK, ráno opět problémy, nicméně do práce jsme dojel.
Pomocí googlu jsem našel, i to, že někomu vyměnili čerpadlo, vstřiky, filtry a stejně měl stále problémy. Také někdo psal, že když to netočí nad 2000 ot./min, tak mu to jede bez problémů.
Takže když mi to při cestě z práce zase začalo blbnout, přdržel jsme se rady netočit to přes ty 2000 a dojel jsem do servisu. Tam mi nabídli nový filtr, což jsem zatím odmítnul, že uvidím co bude dál.
Zatím jezdím (cesta domů a ráno do práce ) do těch 2000 a ještě si nechávám v záloze, to že to postavím do tepla jestli to pomůže. Když dělají výměnu filtru, tak by to teplo mělí pomoc aby se parafím zase roztopil a nebyla potřeba výměna, ale co dál zatím nevím.
Svádím to na to, že common rail je háklivý, takže ten filtr je jemnější, než je běžné a proto se přicpává, ale to je čistě laická úvaha.
Poradí někdo něco lepšího?
Je to co si myslím úplná blbost?
Je nějaká lepší nafta, kterou natakovat?
BTW po kolika se má ten filtr měnit?
Díky
--
Mareg
Mondeo Mk. III, 2.0 TDCi 96kW, kombi, r.v. 2003, Ghia