Ahoj, tak se mi to povedlo taky, hned první den po koupi

Na Benzině mají pistole na střídačku nafta-benzín-nafta-benzín a Vervu uprostřed. Nějak jsem si nevšiml, že beru Vervu 100 místo Vervy Diesel.
Když jsem vyjížděl z domu, rozsvítilo se hladové oko, než jsem natankoval, mohl jsem ujet asi cca 20 km. Pak jsem tam omylem dal 7.57 l benínu Vervy 100. Naštěstí jsem si toho všiml, tak jsem vlítnul k obsluze, jestli tam nemají nějakýho servisáka nebo aspoň nějakou hadičku. Naneštěstí neměli, ale říkali, že když dotankuju plnou nádrž naftou, že se to promísí a mělo by to být v pohodě. Pak to tam potvrdil i nějaký maník, co tam tankoval, prý se to kolikrát dělává i v zimě schválně kvůli lepšímu startování.
Tak jsem dotankoval naftu Top Q Diesel - 36.83 l - a odjel. Domů to mohlo být ještě asi cca 12-14 km, dojel jsem v pohodě. Doma jsem hned vlítnul na net a začal hledat informace. A teď jsem docela na prášky, protože jsem sice našel kupu příspěvků v diskuzích a článků, že v malém množství by to vadit nemělo, jenže těch 7.5 litru na necelých 37 nafty je asi hodně. Hodně jsem četl, že přidávali jestě mazivo.
Teď mám fakt strach, jestli jsem to nepodělal, když jsem dal na jejich radu a odjel s tou směsí v nádrži. Otázka zní, mám přidat ještě to mazivo a jezdit dál nebo mám zavolat servis a nechat to vycucnout celý (to by se muselo nechat odtáhnout k nim předpokládám i na vyčištění)? Hlavně doufám, že jsem tou jízdou domů nepodělal motor

Hlavně proto, že jsem taky našel zmínky o tom, že u starších nafťáků to víceméně projde, ale u těch TDCi-ček je to horší.
Focus, 1.6 TDCi, 80kW, combi, r.v. 2005