Momentálně řeším problém nefunkčního krokového motorku na Vialle AMS. Ventil je trvale otevřený, takže to žere a je pořád bohatá směs. Zkrátka ať si lambda říká, co chce, řídící jednotka se zaseklým krokáčem nehne...

Zjišťoval jsem ceny, odpovídá to tomu, co už tady psal myslím T_freedom: GERA 2950,- s DPH, Fedor Prostějov 4350,- s DPH....takže dost. Coubal mi ochotně i zavolal, prý už mu to ani nedodávají, přestože je autorizovaným servisem Vialle. Na šroťáku bohužel nic. Takže to zkusím zatím řešit podle rad T_freedoma a zbozka - dám tam škrtící ventil. Můžu poprosit o radu, jak jste pak seřídili motor, tedy jak poznat, jak moc to zaškrtit?
V jednom servisu mi radil mechanik dát otáčky na 3000 a škrtit, dokud otáčky nezačnou klesat, pak přestat. Máte jinou zkušenost? Dík
Jinak, pokud je pravda, co mi říkal p. Coubal, tak už mu nechtějí dodávat ani náhradní díly do reduktorů (membrány), prý Vialle chce, aby odebíral celé reduktory, těch prý mají na skladě dost..., ale za jakou cenu, že?
MONDEO, 1.8 16V, 92kW, combi, 2005, Ghia, od 9/2010 LPG Lovato Easy Fast Smart, toroid 53l
LPG