TOYEN píše:Ahoj přátelé,
tímto bych vás všechny chtěl poprosit o radu s mým mondeem 1.8 SCi
Nejprve popíšu o co jde. Už loni na podzim mě auto nechalo na holičkách...nemohl jsem nastartovat a baterka byla asi rok stará. Proběhl odtah a repase startéru..že to bude OK. Po 3 týdnech ten samý problém...auto v AUTOInu Pardubice na kompletní revizi elektriky...zjištěno že na volnoběh poblikávají světla, btw..upozorňoval jsem na to už při první návštěvě servisu...že prý v pohodě. Nicméně že je třeba repase alternátoru, při určitých otáčkách přebíjí a řídící jednotka pak hodí chybu a auto nenastartuje. Proběhla repsase a skutečně byl klid. Po cca 3 měsících cvak cvak nic. Jelikož jsem byl na kopci tak jsem ho rozjel a na další cca 3 měsíce byl pokoj, po zhruba stejný době cvak cvak..auto roztlačeno a je opět klid, předpokládám že na další 3 měsíce, takže počítám v říjnu s roztlačením. AUTO IN už neví... nikdo další taky neví ať jezdím a 4x ročně roztlačuju![]()
Nemá někdo nějaký návrh co by to mohlo být? Teď mám jít na servis 140 000 km + STK,emise. Auto je vyrobeno 2006. Původně jsem ho chtěl jezdit do 200 000, ale uvažuju už o jiné značce. Jinak auto celou dobu servisováno v AUTO INu...![]()
attila píše:Ješte jedna otázka ke Kat-u,mužu s tím jezdit normale,hrozí mi neco?Bo se chystam v lete na dovolenou nerad bych v pulce cesty řešil problemi že mi nejde auto.Diky za tuto informaci.
PS:Auto jede dobre,startuje dobre,hladky chod,dobry tah,neklepe nic,spotreba ok....
David V píše:Hele a nemluvili o TPS (throttle possition sensor)?
Máš klapku ovládanou lankem nebo "drátem"?
Zpět na Mondeo MK I-III - Motor, zapalování vstřikování
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků