Jak tak koukam, mate tu skoro vsichni stejny zkusenosti jak ja. Za prve: je fakt, ze V6 je V6, zvlast ten trilitr. Ani spotreba neni hrozna, S R25 udelam nalozenej Praha - Strakonice a zpatky v prumeru za 8,6, kdyz pospicham tak za 9, tuhle zase z Brna po dalnici kolem 200 km/h (vim, nema se to

, ale nejedte kdyz to jde, zvlast jednou za rok) zase v pohode pod 10l. Kufr taky velkej a s rucenim se clovek nejak srovna, zvlast kdyz muzu platit mesicne (stejne je to peknej podvod). Navic vim, ze kdyz potrebuju, staci pridat plyn a z mista potencialniho nebezpeci jsem okamzite pryc. Jenze - tuhle usednu, ujedu par km, ratolest chce curat, zastavim, vypnu motor a pak uz nejedu. Nikam. Ani okna nejdou zavrit, proste nic. Tak tam auto zustalo a mne to stalo den dovoleny a kupu nervu. Prisel jsem na to, ale nestoji to za to. A to je furt neco. Ted momentalne prestaly svitit svetla. Ach jo. Takze proto bych rad neco spolehlivyho. A tu V6 bych celkem i dokazal ozelet, radsi mam takovou tu jizdu dam za pet a jedu az na konec (obrazne receno, taky se nekdy svezu rad rychleji, jenze bud sam, nebo s nasim mladym, zbytek rodiny okamzite zacne protestovat

). Z toho duvodu by se mi ten TD libil. A ruceni? Myslim ze 1,8 i 2,5 jsou ve stejny kategorii, muj Scorpik 2,4V6 tam byl. Jde mi opravdu jen o tu spolehlivost a spotrebu. No a co se kufru tyka, mel jsem i kombika, Tempru, BX, bylo to super ale stacil i ten HB Scorpik a R25 je taky HB. A kamna povezu na vozejku a kocarky uz nastesti nevozim a nikdy uz vozit nebudu !!!!!!
To DR: u nas je to podobny, ja rikam ze vzdycky v patek vystehuju byt do auta a v nedeli zase zpatky. Jenze pesky po schodech, vytah neni. A uz mne to nebavi. Takze jisty omezeni docela uvitam.
A v pondeli jsem videl v baziku Mondeo Mk1, HB, 1,8 TD, vinovy, lity kola, krasny. Bratru za 112 tisic, jen jsem ho jeste neprolez a neslysel. Tak ja nevim , nafta nebo benzin?