Mam Mondeo 2.0TDCi Wagon, r.v. 2009, Titanium X, Black Panther. Auto malo v case incidentu cca 36.000 km. Pred Vianocami, ked poriadne mrzlo som po celodennom stati sadol do auta, nastartoval a pohol sa, ale ked som potreboval zabrzdit dole kopcom pri vyjazde na hlavnu cestu, brzdovy pedal bol tvrdy ako kamen a auto ani trocha nebrzdilo! Bolo to este horsie ako ked odide posilovac brzd, auto skratka nic nerobilo. Vyletel som na hlavnu, kde chvalabohu nic neslo a zastavil som v totalnej panike na rucnu brzdu. Snazil som sa brzdovy predal preslapnut, po piatich pokusoch brzda konecne povolila a auto zase brzdilo. Volal som do servisu, kde mi po telefone neboli schopni nic povedat. Opatrne som jazdil dalsi den, auto bez problemov brzdilo. Na dalsi den presne taka ista situacia, len uz som to cakal a zastavil som este na parkovisku. Okamzite som to nasmeroval do servisu, kde som im auto nechal s tym, aby okamzite nieco robili.
Na druhy den rano mi auto vratili s tym, ze ide o znamu zavadu spatneho ventilu hydraulickeho systemu brzd, ktory sa pri mrazoch zasekava. Akoby sa doprdele nechumelilo. Ze Ford o tomto probleme vie a vymienaju to vsetkym zakaznikom, ktori s tym pridu do servisu. Uznali to ako bezplatnu zarucnu opravu.
To Fordu nestoji takato chyba za zvolavaciu akciu????? Ak by som vletel pod trolejbus, ktory po tej hlavnej ceste kali aj 70 km/h, tak ma oskrabuju z cesty este na jar

Pozor na to teda.