od amoravek » stř pro 11, 2013 22:45,0
Nemám sice MK 4 ale co se týče brzd, musím dát za pravdu DRkovi, v dnešní době nemá cenu experimentovat s náhradama, nikdy nevíte co koupíte a jejich kvalita kolísá serii od serie. Měnil jsem komlet celý předek, kotouče,desky, kapalinu a ve značce (vyšlo mě to do akce sleva na díly) + sleva na starší auto a i s prací jsem se dostal v originálu na cenu nákupu údajně kvalitních náhrad. Brzdy jsou pro mě životně důležitá část vozu a s náhradama mám z minulosti jen špatné zkušenosti. Ještě dodám že třeba desky od Mtrotcraft mohou být klidně vyrobeny u Feroda,(měl jsem je,bylo na nich Ferodo i Motorcraft) ovšem přesně dle zadání Fordů, tudíž splňují veškeré požadavky. Kolega měnil na stejném voze co mám já to samé o měsíc později a už mu kotouče hází. Najel cca 4 tisíce! Někdo mu doporučil kotouče Hoffmann, údajně ,,super" značka,vrtané a sportovní (jaké dal desky nevím) kotouče stály samotné skoro 5 tisíc a nestojí za nic a bude je reklamovat, zda uspěje netuším. Já jsem v pohodě, brzdy OK. PS: brzdy bych si u Kelly už nikdy nekoupil, žádné! Zdar, AL
nově: Focus II,1.6i, 74Kw, combi, r.v. 12/2008, Style, PCD, stříbrná metalíza
Mondeo MK III, 1.8i ,92kw, combi, r.v. 2/2007, Futura X, šedá metalíza
Scorpio 2.0i, sedan, 1993 (v likvidaci)
Scorpio 2.0i, sedan, 1990 (zlikvidován)
nějaké Škodivky 100 a 120, prodané