DR píše:"...já bych to dal do nějakého elektro servisu, kde jsou na opravy alternátorů specializovaní (k fordovi ne)."
Když tomu vůbec nerozumíš a poradit si nenecháš, tak to nemá smysl komentovat, holt za blbost se platí.
DR píše:"...já bych to dal do nějakého elektro servisu, kde jsou na opravy alternátorů specializovaní (k fordovi ne)."
mirekperrka píše:.... jsem pred tydnem rano prisel k autu a nenastartoval jsem. Tak jsem koupil novou baterku, auto asi mesic jezdilo kratsi trasy a ted uz zase nenastartuju....
danzz41 píše:1. Je opravdu nutné odpojit aku, a to celkem na dlouho, po půlhodině odpojení se nic nezmění. Na talkford.com jsem četl, že tato závada je způsobena tím, že imobilizer nepozná/neverifikuje klíč a zapojí imobilizer. Dále jsem někde četl, že toto má na starosti řídící jednotka ABS, může to někdo potvrdit?
2. Zde jsem původně podezíral ucpaný palivový filtr, ale závada se objevuje opravdu sporadicky, někdy 10x během jednoho dne, pak zase x dní, resp. stovky km nic - neprojevoval by se ucpaný filtr konzistentněji? Ten můj má za sebou jen 30.000 km a tankuju jen prémiovou naftu. Spíš mi to připadá jako špatné uzemnění něčeho, nebo nějaký studeňák v ABS jednotce nebo někde.
...
...
O hlavním zemnícím bodě vím, ten je v pořádku, kontakty aku pravidelně čistím a konzervuji Cu vazelínou, ale rád bych našel a zkontroloval zemnící bod řídící jednotky ABS, který je aktuálně hlavním podezřelým. Při pohledu na jednotku není nikde vidět, neměl by někdo tip, kde hledat? Celkově je k tomu velmi špatný přístup.
Zpět na Mondeo MK IV - Elektroinstalace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník