Kaliba: když auto nedokážeš odemknout ani nastartovat, tomu já už bych tedy "kravina" neříkal

Manuál jsem si (přímo z fordího webu) vytiskl a vyvázal a vozím jej v autě. Ale v době smartfounů by ani nebyl problém mít tu elektronickou verzi v mobilu. To je ovšem každého věc, já než bych zavolal odtahovku - na kterou stejně dlouho čekáš, tak bych si nejdřív zjistil co o daném problému píše návod, to je jen pár minut navíc a mohlo by to ušetřit pár hodin a pár tisícovek. Ono většinou velká část podobných "jé, proč to najednou nefunguje?" má příčinu v nějaké prkotině typu spálená pojistka nebo prázdná nádrž

a stojí za to ty základní možnosti řešení (minimálně ty, které jsou v návodu) vyzkoušet. Ale každý to máme jinak, to není nic proti ničemu.
Ne, v tomto případě by odtah IMHO nutný nebyl. Odemkl by sis nouzovým klíčem, pak bys vložil klíčenku do díry ve sloupku řízení (na místě spínačky), normálně (tlačítkem) nastartoval a odjel. Následně by sis podle návodu mohl sám spárovat minimálně jedno DO (to původně funkční) s autem. Druhé DO bys na odemykání (podle mě) taky spároval sám, ale s tím imobilizérem bys musel navštívit servis - nicméně nebyla by to akutní návštěva na odtahovce, ale nějaká příležitostná, např v rámci pravidelné výměny oleje.
Jak už jsem psal, co ti řekli u forda (BTW, formulace "chlápci ve Fordu" je velmi nicneříkající, ten fordí servis se určitě nějak jmenuje a rozhodně by neškodilo být konkrétní) byly buď nesmysly, nebo jsi je špatně pochopil. Nakonec, tu klíčenku si do "zapalování" můžeš kdykoliv zkusit strčit sám - a věř tomu, že to půjde. Mezi námi, já už bych to na tvém místě dávnou udělal, jednak ze zvědavosti, jestli mi u forda nevěšeli bulíky na nos, jednak proto, abych věděl, co dělat až mi zase chcípne baterka v DO. Protože štěstí přeje připraveným - a ti ostatní se aspoň projedou na odtahovce

edit.
ještě doplním, že "pasivních" klíčů jsou 2 verze, jedna se vkládá do díry pod krytkou na místě spínací skříňky (krytku je nutno vyloupnout), druhá verze stačí přidržet u té krytky (asi proto, že je o něco větší a do toho "držáku" pod krytkou se nevejde) - ale s tímhle provedním klíčů jsem se ještě nesetkal. Opět viz návod, str. 125 "Startování motoru".