od PLeon » pon úno 09, 2015 19:57,0
Ja sice nemam titanium S, ale klasicky Mondeo 2.2 2009 se sportovnim paketem a individual 18" koly.
- Jizda po meste - kodrca to kodrca, ne kvuli sportovnimu podvozku, ale kvuli tomu tezkymu motoru, jsou tam tuzsi tlumice, pokud se nepletu a ty 18"ky vypadaji dobre, ale tvrdosti to jeste prida. Jizdy po Ostrave nestesti, trpim spolu s tim autem
- Co se spojleru tyce, je pravda, ze to proste vypada uplne jinak nez bezne Mondeo, spojlery prahove, vpredu jina maska, lizatko, vzadu kridlo dela svoje, je to pravda subjektivni, ale rozhodne to dela docela svou praci co se efektu tyka. parkuju stale a neulomil jsme nic, nakonec mi kus lizatka ulomil nejaky bordel v noci na ceste, takze menene uz je.
- jizda po dalnici - tam to auto a motor patri, pohodlne velke, sedacky jsou vynikajici, i kdyz maji uzsi vedeni, ja jsem ale hubenej, takze mi vyhovuji. motor tahne jako lokomotiva, byt ma tezsi prevody, ja to mam upravene na 482 Nm a cca 210 koni, ale i v zakladu to tahlo a tahne moc hezky.
- okresky a zatacky - na to rovnou zapomen, auto je silne nevyvazene, to bys musel vozit pytel cementu v kufru. Ma to hodne tezky cumak a vzadu nic neni, clovek si musi davat pozor, jinak se odporouci predkem to prikopu, pokud to v zatacce na brzdach prezene. A obecne brzdy povazuji za nejslabsi na tom aute, jsou silne poddimenzovane (hovorim o sportovni jizde).
Suma sumarum, dle meho nazoru to byla dobra volba, s tim, ze samozrejme ty slabe stranky clovek musi zkousnout. Za ty penize mne to prijde vyborny kompromis, nez je cpat do nejake mensi premie ala Audi A4 napriklad. Ale to je subjektivni.
Mondeo, 2.2 TDCi, 5dv., 2009, Titanium X Exclusive, White Frozen
Focus 1.8 TDCi, kombi, 2007 Silver, sluzebni
Mondeo 2.0 TDCi, kombi., 2004, Ghia, Deep Rosso