vlkoun píše:...vždy kolem 80 kmh, kdy přidám plyn. Ale ne moc, jen tak jemně pro zrychlení. Auto zarachotí, pak podřadí a jede celkem normálně.
Podařilo se někomu z postižených "rachocením" EcoBoostu dopátrat se nějaké příčiny? A ještě lépe řešení?
Já jsem s tím problémem navštívil postupně tři různé autorizované servisy, ale "
závada se neprojevila". Klasika. Mě se to projevuje při rychlostech
80 až 90 kmh, při cca 2000 až 2500 otáček, zařazená 6 nebo 5 (nelze poznat v režimu D), když chci z ustálené rychlosti zrychlit. Ne na plný plyn, ne uplně málo, ale tak akorát.
Z motorového prostoru se ozve kovové cvakání, jako když se na starý škodovce 120 "klepou ventily". Kupodivu motor neztratí tah. Jelikož nemám srdce to trápit proti tomu zvuku, tak uberu plyn, přidám plyn a už se to neopakuje. Možná, že při tom ubrání dojde i k přeřazení, to ale není jisté. Celé se to projevuje nahodile, takže nedokážu to vyvolat vždy.
a) Původně jsem myslel, že ty zvuky jsou z převodovky PowerShift, která chce podřadit, ale z nějakého důvodu to nedokáže. Ale myslím, že stejnou věc hlásil i někdo s manuální převodovkou?

Pokud ano, tak závadu automatu můžem asi vyškrtnout.
b) Když jsem hledal u úplně jiné značky spolehlivost úplně jiného motoru, narazil jsem na problém s přestavováním vačky sacích ventilů, kdy se z motoru také ozývá něco co nemá. Tak jestli inženýři z Fordu nevymysleli taky něco podobného. Vzhledem k tomu, že se to stane při stecifické zátěži motoru.
c) Možná je problém jen v nevhodném palivu.

Poslední cca dva měsíce jsem jezdil na Natural98 od Agipu a "cvakání" nebylo ani jednou. Teď mám druhou nádrž Naturalu95 od Agipu a včera při pokusu se zařadit do provozu se opět cvakání ozvalo, řekl bych že hlasitěji než kdykoliv předtím a dokonce snad už při cca 60 kmh.
d) Jako další věc mě napadá závada jednoho vstřikovače nebo špatný zážeh v jednom válci, kdy při specifické zátěži, relativně nízkých otáčkách, zařazeném vysokém rychlostním stupni, může dojít k detonačnímu spalování.
Auto mám koupený jako nový, vždy autorizovaný servis. Aktuálně najeto 175000km. Cvakání se postupně začalo projevovat tak od cca 110000km.
Tak pokud se někomu podařilo něco vypátrat nebo má nějakého ověřeného mechanika, který to dokáže diagnostikovat, budu velmi rád.