leos_beran:
1. Ten motor je Volvo. Sakumprásk, na bloku je i typové označení, teď se mi to nechce hledat. Ten motor ("evo1"

) se používal už ve volvu 850, atmosferický pětiválec je z roku 1991, turbo z roku 1993. Během let se měnil objem a typ/tlak turba, nicméně základ pochází odtud. Takže konstrukce léty prověřená a spolehlivá (obecně se tyhle motory považují za držáky a jejich nájezdy to potvrzují) - jen špičkové verze "R" mívaly občas problémy s deformací bloku díky nadměrnému tepelnému namáhání - když je majitel hovado ...

Ford tam dal jen svou ŘJ, nebo spíš upravil komunikační rozhraní volvo ŘJ pro fordí diagnostiku. Takže ve volvu na tom nic neopraví, protože to nezdiagnostikují a u forda to sice zdiagnostikují, ale zase na tom nic neopraví, protože ten motor v životě neviděli. Stejná situace, jako 1.9TDi v galaxy, jenže těch se prodaly mraky, narozdíl od téhle 2.5T.
2. Ne. Vyskytují se jen běžné problémy, jako u jakéhokoliv jiného turbomotoru libovolné značky.
3.Nic, pokud se o něj staráš jak je potřeba. Ale to opět platí obecně pro většinu motorů.
4. Táhne od nějakých 1500ot/min do cca 6000ot/min, bez nějakých propadů nebo špiček. Tak nějak plynule, bez kopání do zad, bez emocí a furt. V běžném provozu na 2500ot/min odřazuju (=řadím vyšší kvalt, pokud tam ještě nějaký je), běžně jezdím stylem 1 +sudé kvalty. Není to ostré auto,jako vylo ST200, ale když je potřeba, tak prostě šlápnu na plyn a ten ingot vpředu udělá svou práci
5.Spotřebu si sám určíš. Klidnou jízdou na delší vzdálenosti se dá dostat i pod 9, já se držím na nějakých 10,5 při svižné jízdě v kombinovaném provozu. Ale když budeš chtít, dalo by se jezdit i za 15-16 litrů

Nemá rád krátké jízdy za studena, to žere i trávu kolem silnice.
Takže shrnuto, pokud má mondeo nějaké slabiny, motor 2.5T k nim rozhodně nepatří.
O tom autě v inzerátu už jsem ti psal v SZ.