od massq8 » pon led 19, 2015 20:08,0
ahoj mám ford mondeo IV 2007 103kW TDCi
dneska jsem z práce neodjel mondeem, ale šlapal jsem pěšky.
Přišel jsem k autu, startnul jsem bez problému a chtěl jsem se rozjet..ale jak už u mne bývá zvykem, když je teplota pod nulou, musím auto túrovat aby nechcíplo...to jsem tentokrát neudělal, přidal jsem méně plynu a po ujetí 1 metru auto chcíplo a poté již nešlo nastartovat.
Jelikož se mi přesně toto stalo za poslední roky již několikrát (po chcípnutí motoru nejde start), tak jsem nevyšiloval a zkoušel to co obvykle...někdy nechat žhavící kontrolku zhasnout, někdy okamžitě otočit klíčem a startovat..ovšem žádná z kombinací, která obvykle zabrala tentokrát nevedla k nastartování motoru.
Přijel strýc, který dělá mechanika ve značkovém servise...poslechl si co to dělá a prý startér točí (i když pomaleji), vstříky šustí tj. nafta by přes ně měla normálně fičet.
Sání motoru přicpané není, nějaké klapky se nezasekávají což je prý docela běžné..
Tipuje to na zkorodované ventily nebo špatné načasování rozvodů..
Jelikož už byla tma, tak jsme auto nechali před firmou a počkáme na zítřek co nám řeknou v servisu. Co si myslíte vy? Nesetkali jste se s tím už někdy?
Možná pomůže ještě tato informace: už 4 roky bojujeme (já a strýc) se závadou ve startování v zimě. Ráno po promrzlé noci (teploty od 0°C a níže) startuje auto hůře a když už chytne, tak ten motor drží pár sekund po nastartování 2tis otáček na volnoběhu a postupně během pár sekund klesnou na cca 800 a pak si cca 20s samy skáčou 800-900ot.
Když dám autu pár minut čas, tak se rozjedu bez problémů...tzn. zahřeje se motor a já jedu v klidu do práce, když ale není auto např. zasněžené a nebo spěchám a chci hned po nastartování jet pryč (do 5s odjet), tak auto vydává otřesné zvuky, které se zhoršují s přidaným plynem (s vyššími ot.), vše se ovšem po pár sekundách jízdy zlepší...opět do mírného zahřátí motoru.
Měnili jsme už několikrát žhavičky, protože nám záhadně odchází pokaždé když je měříme - je jedna spálená.
Předtím jsem si sám na vlastní pěst nechal měnit baterku, ložisko v altíku, několikrát palivový filtr, repas startéru atd.
zatím stále nic, ale už jsem si na to zvykl, ono až na to že to po nastartování vypadá, že motor jede na 3 válce do zahřátí...tak mi to nijak nebrání v ježdění, ale teď to poprvé neškytne a motor nechytne a já jsem docela zoufalý, protože mimo to mi prokluzuje 4 roky spojka, píská turbo, syčí v zatáčkách tlumiče, korodujou prahy atd...
Až se ho jednou zbavím, nechci už nafťák ani vidět..
Mondeo, TDCi 103kW, Liftback, r.v. 2007, Ghia