od estymak » pon bře 31, 2014 15:56,0
Mám taky chip od BSR. A musím říct, že je to hodně cítit.
Původně jsem se nechal nachytat nízkou cenou firmy autochip.cz, ale po chipu jsem žádné navýšení výkonu nezaregistroval. Nechal jsem to měsíc tak a pak s tím letěl na brzdu. Výsledek mě šokoval - naměřeno 147 kW (200 koní) a 338 Nm ... Tak jsem to letěl reklamovat - borec na pobočce v Brně se se mnou o tom nechtěl vůbec bavit, prej ať to jedu reklamovat do Prahy (instalace chipu ale proběhla na téže pobočce v Brně). Nakonec ho moje neoblomnosti přesvědčila, že mě musí brát vážně, zavolal do Prahy a po poradě s vedením mi vytáhl reklamační papíry, já je vyplnil, vše doložil měřením z brzdy, byl mi zpět nahrán půovdní software a vrácení peněz jsem pak 2 měsíce urgoval Prahu. Zabraly až pohrůžky, že se budu bránit soudně a dám to do Černých ovcí (pořad ČT). Jinak po nahrání origo software jsem letěl opět na brzdu a světe div se ... výkon byl taktéž 147 kW, ale kroutící moment originálu byl vyšší - 348 Nm ...
Pak jsem se na základě už dříve čtené zkušenosti kolegy rozhodl, že odzkouším BSR. Bylo to sice drahý (25 700 Kč), ale nelituju, výsledek stojí za to. Hned při první testovací jízdě jsem ihned cítil nárůst kroutícího momentu a zásadně se změnila i jeho charakteristika - v podstatě od 1 000 ot/ min máte mnohem intenzivnější pocit zátahu. Zvažoval jsem jít na brzdu, ale vzhledem k tomu, že jsem byl spokojen už jen s tím, co jsem vnímal pocitově, vykašlal jsem se na to.
A pak, co se týče výkonu, když dá člověk kickdown (podlahu) , tak je sice větší turboefekt než před chipem, ale jakmile má turbo dost otáček, vystřelí auto jak z praku. Pokud máte turbo už roztočené z předchozí jízdy, pak už turboefekt nenásleduje (ten je převážně z klidné, nízkootáčkové jízdy).
Pokud Vás zajímá spotřeba, tak nemám přímé srovnání, jaký vliv měl chip na okamžitou spotřebu při stejným stylu jízdy na stejné rychlostní stupně při stejném zatížení. Ale předpokládám, že aktuální spotřeba bude o něco vyšší než před chipem, ale kompenzováno je to tím, že nyní zvládnu vyšší zatížení na vyšší rychlostní stupeň než před chipem, tudíž při ekonomy runech předpokládám spíše nižžší spotřebu, než před chipem. Naopak pod plným plynem to vidím naopak - spotřebu předpokládám vyšší než před chipem - vyšší tlak turba.
Tolik k mým zkušenostem s chipem motoru 2.5 T.
Esty
Ford Mondeo 2.5 Turbo ,4/2007, kombi, Titanium X, 162kW/ 320 Nm orig, Chip od BSR na 188 kW/ 393 Nm.