Musím říct, že jsem původně z výběru tenhle motor vyřadil, ale pak jsem se dozvěděl o problematickým DPF u dvoulitrů, kam je momentálně montován, a na častý městský jízdy jsem radši zvolil 1,8. S výkonem a krouťákem jsem spokojenej, bohužel mi moc nevyhovuje charakteristika - zpočátku cca do 1700 ot/min to moc jet nechce, reakce na plyn je dost vlažná a opožděná, pak má zase tendenci docela nekontrolovaně zrychlovat a zbytečně tahat ve chvíli, kdy už to člověk nechce nebo nepotřebuje. Před tím jsem jezdil z 2.0 TDCi 96 kW, který byl subjektivně stejně výkonný, ale reakce na plyn a tah v nižších otáčkách byly vyrovnanější.
Bohužel mám navíc pocit, že motor se neprojevuje úplně ok, mám cca před 3 týdny koupený nový Mondeo (1,8 TDCi, model 2010), najeto 1500 km, po nastartování se mi zdá průběh výkonu ok, po cca 2-3 km ale začíná motor trochu blbnout, po přidání plynu okolo 1500-2000 ot/min se občas objeví nečekanej úbytek - vynechání (jakoby nešla šťáva nebo vzduch) a pak následuje postupný zrychlování, paradoxně se mi tak za studena jeví nárůst výkonu lineárnější, pak ale rychle dochází ke zmíněnýmu výpadku tahu, což během cca dalších 3 km odeznívá a motor dál sice nemá už výpadek při sešlápnutí, ale nárůst výkonu má znatelnej zlom (prudkej nárůst tahu), znatelnější, než za studena. Navíc se za studena při akceleraci paradoxně neprojevuje ostrej klapot motoru (piezo vstřikovače?), ale začne se naplno projevovat až při plným zahřátí. Tohle jsem pozoroval u staršího Mondea 2.0 TDCi 96 kW, který mělo najeto 110 tis. km a který mi před 2 měsíci ukradli - tam byla ale zřetelnej klapot při akceleraci patrnej pořád (zastudena i po zahřátí).
Zvažuju, zda s tím jít do servisu, trochu to "alibizuju" syrovostí motoru a trochu doufám, že se to zajetím spraví, moc se mi to ale nelíbí, zvlášť propad výkonu při akceleraci chvíli po vyjetí. Asi mi uvěříte, že s novým autem se do servisu nikomu nechce.
Jinak můj první příspěvek, tak vás všechny zdravím

Mondeo, 1,8 TDCi 92kW, kombi, r.v. 2010, Ghia