od DR » úte črc 24, 2012 19:48,0
mirinb: při jakém zacházení dvoumoťák trpí, to jsem už vysvětlil v předchozím příspěvku. Jen připomenu, že se bavíme o TDCi, tedy naftovém motoru, který už z podstaty má (narozdíl od benzíňáku) výrazně "trhaný" (rázovitý - ve smyslu, že tam při vznícení paliva vznikají silné rázy) chod. Čím nižší otáčky (a čím vyšší zatížení motoru), tím je ta "rázovitost" výraznější a tím větší síly musí dvoumoťák vyrovnávat. Není tam žádná hranice (a nic takového jsem ani netvrdil), že do určitých otáček to škodí a pak už je to jedno (to jsi naopak zcela nesmyslně tvrdil ty), ty rázy jsou tam pořád, jen s rostoucími otáčkami nejsou tak výrazné a stejně tak s rostoucími otáčkami není potřeba přenášet (tak často/dlouho) tak vysoký kroutící moment (pokud to někdo nechápe, tak mu to vysvětlovat nebudu, ať si laskavě zopakuje fyziku ZŠ), čímž opět zátěž dvouhmoťáku klesá. Takže: dvouhmoťák v nafťáku trpí pořád, jen v některých jízdních režimech trpí ještě výrazně víc, než v těch ostatních - při častějším využívání těchto jízdních režimů se citelně zkracuje životnost dvouhmoťáku. Opět pro jistotu dodávám, že to platí pro kombinaci dvouhmotového setrvačníku a manuální převodovky, dvouhmoťáky v automatech jsou namáhané podstatně méně. Tím bych to považoval za vysvětlené zcela blbuvzdorně a přátelsky ti radím, už se mě znovu nesnaž chytat za slovo a nepřekrucuj, co jsem napsal. Nemám problém diskutovat o faktech, ale hospodskými kecy čas neztrácím.
Petr K. píše:Ja bych spis i uvital, proc douvhmotak trpi pri zatazeny rucni brzde. ??
Jestli nechápeš ani rozdíl mezi zataženou a NEzataženou ruční brzdou, pak máš právě teď další skvělou příležitost, cítit se opět jako dement. Psal jsem o NEpoužívání ruční brzdy a její "náhradě" zařazením kvaltu - v takové situaci jsou pružiny dvouhmoťáku dlohoudobě stlačeny, což jim opět znatelně (a především úplně zbytečně) zkracuje životnost. Pokud ses svým dotazem pokoušel udělat z někoho vola, tak mám takový dojem, že se ti to povedlo

.
CMC 053 ( Ford Mondeo club ) CFC 660 (Ford Focus klub)
mondeo 2.2TDCi, 147kW, kombi, 04/2014
(před tím mondeo 2.5T, 162kW, kombi, 10/2007, Titanium X_____ ST200, 2000, hatchback;____ mondeo 2.5 V6 LPG, ghia, 1998, combi);
Renault Trafic, dci150, combi van, 2008 + Fiat Brava 1.6 16V 1998 + Renaul Megane 1.6 16V 2012