Jo, jo. Rozjelo. Pokračování to má jak v pohádce O kolovrátku. Ani v tom Brně (jak odkazoval Forrest) mistr prý to nezná a nemontují to. Napsal jsem si do AEB o manuál a zatím nic. Na netu jsem narazil na stránky
http://www.elpege.cz a
http://www.topgas.org/en/index.htm, kde se říká:
"A un équipement minimum standard, suffisant pour accéder au GPL, peuvent se rajouter diverses options : Advance variator LPG burns more slowly than petrol. In order to optimise combustion and performance, it is therefore neccessary to start the explosion cycle earlier. An advance variator allows regulation of the spark timing, whilst keeping the initial settings for running on petrol=
-variátor dovolí regulaci seřízení zapalování, zatímco drží nastavení běžící na benzín." Snad umíte lépe anglicky. Ale: cena 2000+kabely+práce+pošta=min. cca 3 500Kč, takže skutečně moc. Jeden ochotný plynař (viz.adresa výše) mi také řekl, že to zařízení je spíš určeno pro CNG. A Mondea prý jezdí na podtlaky celkem bez problémů. Takže by to nakonec bylo drahé a proto mám vlastně podtlak, že je levnější. A ještě si myslím, že podstatné je mít v pořádku kompresi a zapalování. A k těm feldám-ty prý vůbec nestřílí, takže to pro mondea není měřítkem ve vztahu k variátoru.
Zrovna mi přišla odpověď. Kdo umí italsky, ať přeloží. Myslím že potvrdili, že je to na CNG-ale co Forrrest?
"Buongiorno, I ritorni di fiamma (backfire) in genere sono dovuti ad una cattiva carburazione.Con il variatore d'anticipo non risolvete questo problema, il variatore d'anticipo ,in genere ,si monta sulle auto alimentate a metano (CNG system).Io consiglio di controllare la carburazione, tipo di miscelatore, e dove è stato posizionato.Cordiali Saluti.Lusuardi Andrea. Ass. Tecnica A.E.B." A pohádka plná nadějí nečekaně končí! A trochu humoru-Forreste, ty jezdíš na CNG??? Už na ten problém nemám, někdo tvrdí, že je to na LPG a někdo, že na CNG. Ať v tématu už pokračuje někdo chytřejší, ale pak je to už na Nobelovu cenu! Zdravím všechny. Tak zněla pro úplnost otázka:"Buongiorno.Ho Mondeo combi MK II, r.in.1997, 1,6, 66kW - LPG. Ho unitá Leonardo e una mix systema normale. Prende mi allora 12 - 13l LPG. É una buon' idea dare(AEB510 + 410B?)allí? Che cosa sará meglio? Salvará da explozione di motore? Dove posso ordinarlo in la Repubblica Cecha? Grazie per la risposta.