Ja vim, ze po bitve je kazdy generalem, ale podle me, koupit auto uz s plynem je trochu sazka do loterie. Tezko se dozvis, kolik uz to ma najeto a jakym zpusobem a jak uz jsi zjistil, se servisem to taky neni nejlepsi - a co plnici "hrdlo", mas ceske, nebo holandske a musis tankovat pres redukci? No, ale k tem tvym dotazum. Vymenit reduktor by nemel byt problem, velmi orinetacne by ses mel vejit do cca 5000 Kc, ale ber to opravdu s rezervou. Zajdi nekam, kde to montuji, at se na to mrknou a reknou ti svuj nazor a cenovy odhad - treba to nejaky garaznik zvladne seridit. Ja mam 2.5 V6, na LPG to proste jezdi, zazraky jsem necekal, takze nejsem zklamany, subjektivne asi jako dvoulitr, mozna lenivejsi dvoulitr

. Spotrebu na LPG mam podle stylu jizdy od necelych 12ti (dalnice a max. 140 na tempomatu) do necelych 16ti (cihla na plynu), pri srovnani s benzinem to bere asi o 2 litry vic, na benzin jsem umel lehce pod 10 i tezce nad 14 l/100km - ale na LPG to tolik nejede, tak ta maximalni spotreba je nizsi

. Az se mi prestane furt dokola s*at pocitac, tak hodim na web nejake zkusenosti s provozem, ale zatim to nevypada

.
BTW, nez jsem tohle odeslal, bylo na serveru 177 registrovanych uzivatelu a 3333 prispevku (jako tech strikacek

), ted uz jich je 3334

.