Martinus píše:Ahoj lidi, mám jen takový laický dotaz. Je normální, že se dá brzdový pedál sešlápnout až na podlahu? Totiž přijde mi, že moje Fiesta klade "divně" malý odpor šlapání na brzdový pedál. účinnost brzd mi přijde dostatečná, ale mohla by být lepší a mít ostřejší nástup (mám možnost srovnání s Focusem 2002 a Mondeem 2005 a obojí brzdí mnohem líp). A když píšu mnohem líp, tak to tak myslim
Dále se mi občas stane (ted už se to dlouho nestalo), že když auto někde stojí (přes noc nebo déle), tak brzdový pedál úplně ztvrdne a nedá se sešlápnout, dokud nenastartuju.
Podle servisu už mám skoro sjeté destičky, na jaře půjdu na výměnu. Může to s tím souviset? Asi nechám stejně pořádně zkontrolovat celý brzdový systém, přece jenom, jde o život, ale rád bych věděl, jestli je takové chování brzdového pedálu správné.
JiGr píše:Dobry den. Mam problem s moji Fiestu. Pri brzdeni se mi zacne jemne chvet volant a auto tahne na levou stranu. Toto se deje jen pri vyssich rychlostech, tak od 70km/h.
Aleš Vaňousek píše:Ahoj, chtěl bych zjistit něco o ruční brzdě na Fiestě z 98 roku s motorem 12.5 zetec.Nezabírá mi.Zjistil jsem že je u páky matka na dotažení lanka,ale to nepomohlo.Mám demontovat zadní bzdy?Nebo je ještě nějaká možnost.Děkuji vám za případné rady.
Zpět na Fiesta - Podvozek, kola, pneu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník