Roman Soukal píše:Potreboval bych poradit s Fiestou 1.25I 16V r.v.1997 motor Zetec-s. Vytahl jsem baterii z auta a dal jinou, aby auto bylo pod proudem. Jak jsem puvodni zapojil zpet, tak jsem si vsiml , ze konektor od cidla sani vzduchu neni uplne zastrceny. Tak jsem ho vytahl a zastrcil. Od te doby (asi tyden) kdyz nastartuju je vse o.k. nez seslapnu plyn. Otacky jdou na malou chvili dolu a hned nahoru, teda pokud seslapnu plyn rychle. Kdyz pomalu tak nic. Je slyset z motoru kdyz jdou otacky dolu, takovy unik (nebo podtlak) vzduchu a jak to skonci, tak jdou ot. nahoru. Po hovoru se servisem mi bylo receno, ze je to vaha vzduchu, Ale nic vic jsem s autem nedelal a ze by tak nahle tohle zacalo delat? Nevim si rady a na diagnostiku se mi zatim nechce. PORADTE PROSIM
petrsa píše:Tak váhu odpoj a poznáš, co se změní. Může to být i umírají lambda sonda, polorozpadlý kat a následně přicpaný výfuk, zanesené palivové potrubí za filtrem, vadné palivové čerpadlo v nádrži, co občas vypadne a nedá plný tlak...
Tomin123 píše:Pokud ten vypadek okamzite prestane ve chvili kdy das podlahu, tak je to spatna lambda.
Najmi píše:pokud už to nejede, tak můžu šlapat jak chci
Musím ubrat a potom přidat... a někdy se to chytí...
Tomin123 píše:Tak muzes lambdu vulocit. Pri podlaze se lambda nebere v uvahu.
Tak asi vzit na diagnostiku a vse zkontrolovat.
Najmi píše:Tomin123 píše:Tak muzes lambdu vulocit. Pri podlaze se lambda nebere v uvahu.
Tak asi vzit na diagnostiku a vse zkontrolovat.
může to být váha vzduchu? Nebo ten malinký snímač teploty... ? Připadá mi,že to ve vysokých už nejede vůbec...bez vyjímek...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník