od Jenyk » ned srp 11, 2013 22:24,0
Já začnu z jiného soudku. Proč to chceš tunit? Na svižnou jízdu to má z výroby koníků dost, zvuk krásný, životnost dostatečná. Čeho chceš konkrétně dosáhnout?
Vyššího výkonu? To nebude sranda, je to atmosféra a nemá turbo. I pokud vyššího výkonu dosáhneš, nebude to o moc, nebude to dole, kde táhnou diesely, ale až nahoře, tzn. bude se to stejně muset točit (a tam si fakt myslím to táhne uspokojivě i bez úprav). A bacha, bude to drahé! Zapomeň na čip, jde o vačku, hlavu, písty.... vyšší dívčí. Pokud to ale budeš dělat sám, hodně se naučíš. Nejrychlejší cesta je ale jiná - pokud ti schází výkon, doporučil bych spíš soustředit se na to jak správně řadit a řídit. Vlastní zkušenost.
Zvuk? Budiž, výfuky, sání a bude to dělat kravál. Podle mne to auto zkazíš ale kolik lidí, tolik chutí. Ještě pořádnou muziku a bude z toho tuzink jak noha. Pro mne byl třeba originální zvuk téhle V6 jeden z hlavních kladů, proč jsem ji kupoval. Dole si jen ševelí, je to nádherně tiché a nad tři tisíce se kovově rozezpívá... nádhera. Jezdím mnoha vozejky ale zvuk tohohle je špička pro gurmány mezi petrolheady.
Životnost? Cesta za vyšším výkonem ji zkrátí, za hlukem nezmění, potenciální prodejní cenu určitě sníží.
Ergo kladívko nechal bych to a užival si jak je.
CMC604
Mondeo Titanium Kombi, Duratec 2,5 V6 125 kW, Durashift 5-Tronic, 2005
Chevrolet Corvette, LS1 5,7 V8 345 HP, 4L60E, 2003 (AKA Carcoolka)