Tak jsme dnes namontovali (teda hlavne kamos) do myho Mondíska sportovní filtr Green (zelenej
kužel).Vyndaly jsme airbox a ještě pomocí trubky nadstavily tento filtr až k přívodu vzduchu (na pravé části - z pohledu zepředu na motor) kde je přívod vzduchu zespodu - od tam byl brán i původně vzduch do airboxu.Zároveň jsme dali i na odfuk klikovky ten malý (breather) filtřík a vypadá to suprově.Trubku na prodlouzeni filtru az k privodu vzduchu jsme nastrikali sprejem v barve vozu a vypada to opravdu dobře.Předtím jsem mel v airboxu sport. vložku (tam byl celkem rozdíl oproti normálnímu filtru), ale ted mi pripada, ze se motor vytaci jeste lepe - no uvidim po delsim jezdeni, jake budu mit dojmy....Diky te trubce je filtr posunut az k privodu vzduchu a bude sát filtr jen studeny vzduch a nebude se do filtru dostavat teply vzduch od motoru.Uz jsem to i vše nafotil, takze pokud by nekdo chtel, tak muzu zaslat foto.Co se týče hlasitosti motoru - tak ta se u mě do 3000/ot. skoro nezmenila.Ale jakmile se prehoupne rucicka pres 3tis., tak je zvuk trosku hlasitejsi, ale neni to nic extra - navic radio to bezproblemu prehlusi.A navic stejne vetsinou řadím, tak kolem 2700, jen kdyz me to chytne

, tak motor vytočím a to se mi sportovnejsi zvuk celkem libi.
A jeste co se týče té sport. vložky do airboxu - tak bude na prodej.Dam to do sekce inzeraty....
Jinak diky i Hoobymu za navod (kamos uz to sice predtim montoval),takze nebyl problem, ale co se mi hodilo, tak byla informace, ze by se mel dat na odfuk jeste ten breather filtr, takze jsem ho dokoupil.