ToM píše:Skutecne mi neni jasne co je na aute, ktere vyppada jako vanocni stromecek ke obdivovani. Znam kolem sebe nekolik malomyslnych, kteri po vyplate utrati nemale castky za nevkusne doplnky do auta, jako jsou napr. diskutovana modra svetla. Osobne by jsem nektere tyto silence vyhanel ze silnice, protoze jak vyse nekteri uvadeji, clovek kolikrat nechape co se to proti nemu riti. Uz jsem videl cvoka, kterymu sviti jak srouby na kolech, ventilky, sterace a antena. Nektere z techto silenosti i blikaji. Hold, kazdy mame jiny vkus, ale vyhlaska hovori jasne, tak proc ji porusovat.
Jen tak pro zajimavost, ve vyhlašce 102/1995 se v §56 odst. 8 hovori o tom, ze vsechna vnejsi svetla musi vyzarovat pouze tou barvou, ktera je pro jednotliva zarizeni uvedena. At hledam, jak hledam, vsude nachazim pouze barvu bilou, zlutou, cervenou a oranzovou. Nikde nenachazim modrou zelenou ci jinou. Takze se ti, co mate namontovany v aute ci vne ruzny blikajici ci jine silenosti nedivte, ze dostavate pokuty a policajtum se to nelibi. Me ostatne taky ne. A to nejsem zadny puritan. Rad obdivuju pekny tuning na aute, ale co je moc, to je moc.
Hightower píše:Mikki, ale zase tu nejsi jen od toho, aby jsi hlídal, kdo co kam napíše, ne?
Zpět na Mondeo MK I-III - Tuning, úpravy, palubní počítač
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník