Makel píše:Nazdafek.Chcem Vás poprosiť o radu.Montoval niekto z vás neonové podsietenie na mondeo III.Zapojiť nieje problem,len sa jedna o uchytenie neonom.Nechcem vrtať do prahov,preto sa pýtam na nejafú fintu ohladom upevnenia neonov.Vdaka
Makel píše:Nazdárek.No konečne som si urobil čas a nmontoval neónové podsvietenie na mojoj fordíku.Práca cca na také 3-4 hodinky podla zručnosti.Napojené to mám na vnútorné osvetlenie kufra,kde mám aj namontovanú riadiacu jednotku neónov.Ovládanie neónov je pomocou dialkového ovládača.Ak bude niekto chcieť poradiť,alebo vedieť postup montáže mám to nafotené.
Makel píše:Nazdárek.No konečne som si urobil čas a nmontoval neónové podsvietenie na mojoj fordíku.Práca cca na také 3-4 hodinky podla zručnosti.Napojené to mám na vnútorné osvetlenie kufra,kde mám aj namontovanú riadiacu jednotku neónov.Ovládanie neónov je pomocou dialkového ovládača.Ak bude niekto chcieť poradiť,alebo vedieť postup montáže mám to nafotené.
Hmer píše:DR : Myslíš, že "nás" tim nějak zničí ? těma 9 mm "argumentů ??? A jaké vlastně použil? Že se za to i když nevěřící modlil ??? střílí teda "dobře" ... nezbyde, než mu poděkovat .....![]()
Můj názor: když se mu něco nelíbí, a jiní o něčem vrámci tematu píšou, tak předse nemusí reagovat ... Kdyby se ho někdo ptal ....
Zpět na Mondeo MK I-III - Tuning, úpravy, palubní počítač
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník