Palubní počítač

Příspěvekod Růžička » pát led 26, 2007 7:59,0

Mám zájem. Ze kterých jsi končin ?
Jarda CFC 125
Ford Focus 1.8TDdi kombi Trend (90k), 5/2001
Uživatelský avatar
Růžička
****
****
 
Příspěvky: 451
Registrován: pát dub 01, 2005 7:12,0
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvekod jeuna » pát led 26, 2007 11:54,0

Jsem z Varnsdorfu. Email:jeuna@seznam.cz Můžu poslat fotky nebo co já vím... A teď koukám, že si z Ústí...Tak jestli máš zájem, určitě se nějak dohodneme.
FOCUS 99, 1.8 benzin, 115 koní
jeuna
Junior
Junior
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned led 21, 2007 9:52,0

Příspěvekod DR » pát led 26, 2007 12:25,0

Pořád čekám, kdy vás napadne, že mnohem jednodušší a rychlejší je dohadovat se mailem nebo SZ, než si nechávat vzkazy na fóru.
CMC 053 ( Ford Mondeo club ) CFC 660 (Ford Focus klub)
mondeo 2.2TDCi, 147kW, kombi, 04/2014
(před tím mondeo 2.5T, 162kW, kombi, 10/2007, Titanium X_____ ST200, 2000, hatchback;____ mondeo 2.5 V6 LPG, ghia, 1998, combi);
Renault Trafic, dci150, combi van, 2008 + Fiat Brava 1.6 16V 1998 + Renaul Megane 1.6 16V 2012
Uživatelský avatar
DR
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 9444
Registrován: čtv zář 04, 2003 19:43,0
Bydliště: Brno-venkov

Příspěvekod jeuna » pát led 26, 2007 13:40,0

Už se stalo. Pardon... :oops: Díky
FOCUS 99, 1.8 benzin, 115 koní
jeuna
Junior
Junior
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned led 21, 2007 9:52,0

Okamžitá spotřeba na palub.počítači

Příspěvekod DaveN » pon úno 05, 2007 11:51,0

Nevíte někdo, jestli je možné aktivovat na palubním počítači okamžitou spotřebu paliva? Je to Focus II. Ve Fordu mi řekli, že ač je tato fce popsána v návodu k obsluze, Ford ji přestal do nových modelů dávat, protože rozptylovala pozornost a bylo hodně bouraček. Myslím si, že je to jen SW zakázáno, ale díval se na to "elektrikář od Forda" s notebookem a říkal, že to asi aktivovat nejde. Tak nevím... Každopádně děkuji za jakoukoliv odpověď. Dík.
Focus Combi 1,6 74kW Duratec,Trend+, r.v.2006
DaveN
Junior
Junior
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát úno 02, 2007 10:19,0

dojazd na palubnom pocitaci

Příspěvekod johny82 » úte úno 12, 2008 17:37,0

caute,

kupil som si ford focus 1.8 TDCi, Ghia, 85 kw a asi po tyzdni mi prestalo na palubnom pocitaci ukazovat dojazd v km, vsetko ostatne funguje len tam kde mi ma ukazovat dojazd mam prazdny displej, neviete mi s tym nejak poradit? uz som aj resetoval pal. pocitac podla navodu z fora a nejde to, musim s tym ist na Dg.?dik moc
Focus, 1.8 TDCi 85, hatchback, r.v. 2003, ghia
johny82
Junior
Junior
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned úno 10, 2008 11:55,0

Příspěvekod laserovic » pát dub 04, 2008 18:59,0

Mám stejný problém, tedy neukazuje mi to okamžitou spotřebu, tady žádná odpověď není, že by Ford udělal takový zásah, že by to nešlo ?
Uvažuji o: Ford Focus kombi zánovní
laserovic
Junior
Junior
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 31, 2008 13:00,0

Příspěvekod DR » pát dub 04, 2008 19:16,0

laserovic: dojezd fordi měří pomocí samostatné odporové dráhy na plováku v nádrži, možná máš jenom někde přerušený kabel, nebo odešel ten snímač na plováku. Ale to měření stejně není moc přesné, já to mám v autě pět let a nidky jsem to nepoužíval. Jestli to vůbec stojí za to řešit - když tedy pomineme důvod, že to v autě je a tak by to mělo fungovat.
CMC 053 ( Ford Mondeo club ) CFC 660 (Ford Focus klub)
mondeo 2.2TDCi, 147kW, kombi, 04/2014
(před tím mondeo 2.5T, 162kW, kombi, 10/2007, Titanium X_____ ST200, 2000, hatchback;____ mondeo 2.5 V6 LPG, ghia, 1998, combi);
Renault Trafic, dci150, combi van, 2008 + Fiat Brava 1.6 16V 1998 + Renaul Megane 1.6 16V 2012
Uživatelský avatar
DR
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 9444
Registrován: čtv zář 04, 2003 19:43,0
Bydliště: Brno-venkov

Příspěvekod laserovic » pát dub 04, 2008 21:23,0

Asi jsem se špatně vyjádřil. Nemám problém s dojezdem, ale PP neukazuje okamžitou spotřebu, prý to Ford od jisté doby zablokoval, že prý bylo mnoho havárek (to nechápu, ale asi to možné je). Na to jsem se chtěl zeptat, jestli se to nedá aktivovat.
Uvažuji o: Ford Focus kombi zánovní
laserovic
Junior
Junior
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 31, 2008 13:00,0

Příspěvekod zewl » pát dub 04, 2008 21:25,0

pokud je to zablokovane, tak to nelze zprovoznit. Opravdu to Ford zablokoval skrz bezpecnost provozu :idea:

edit: ale zda se mi, ze v pozdejsich modelech to Ford opet odblokoval. Ale vim, ze ani tusim pres WDS to zprovoznit nejde, pokud to je zablokovane. A bezpecnost provozu je takova, ze na to nehledis, nepozorujes to, za kolik jedes v aktualnich podminkach a hledis na provoz.
nečekaně Focus, 1.8 TDDi 66kW, kombajn, r.v. 2002, Trend
www.dotnetforum.cz
zewl
*
*
 
Příspěvky: 48
Registrován: úte bře 25, 2008 9:14,0

Příspěvekod DR » pát dub 04, 2008 21:38,0

laserovicm zewl: ahaaa :-). Okamžitou spotřebu opravdu PPC neumí, ale pravděpodobně by to fordí servis pomocí IDS byl schopen zprovoznit. Možná by to šlo i uživatelsky http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?p=42659#42659
http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?p=48962#48962
CMC 053 ( Ford Mondeo club ) CFC 660 (Ford Focus klub)
mondeo 2.2TDCi, 147kW, kombi, 04/2014
(před tím mondeo 2.5T, 162kW, kombi, 10/2007, Titanium X_____ ST200, 2000, hatchback;____ mondeo 2.5 V6 LPG, ghia, 1998, combi);
Renault Trafic, dci150, combi van, 2008 + Fiat Brava 1.6 16V 1998 + Renaul Megane 1.6 16V 2012
Uživatelský avatar
DR
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 9444
Registrován: čtv zář 04, 2003 19:43,0
Bydliště: Brno-venkov

Příspěvekod laserovic » pát dub 04, 2008 22:12,0

díky, až to přivezu, tak to zkusím.
Uvažuji o: Ford Focus kombi zánovní
laserovic
Junior
Junior
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 31, 2008 13:00,0

Příspěvekod zewl » pát dub 04, 2008 22:39,0

laserovic: tak to urcite dej vedet, jak to dopadlo, protoze jsem presvedcen, ze to nelze.
nečekaně Focus, 1.8 TDDi 66kW, kombajn, r.v. 2002, Trend
www.dotnetforum.cz
zewl
*
*
 
Příspěvky: 48
Registrován: úte bře 25, 2008 9:14,0

palubny pocitac

Příspěvekod cardude » stř čer 04, 2008 10:30,0

Zdravim. Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s presnostou PC na C-Max 2.0tdci. Niekolkokrat som si meral priemernu spotrebu a ta sa lisi od udaju na palubnom pocitaci aj o 0.8l/100km, co sa mi zda dost. Je to normalne? Vdaka.
Ford Mondeo Titanium 2.0 Tdci, 103kW, 2007
cardude
*
*
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř bře 01, 2006 23:28,0

Příspěvekod leos.kosina » čtv čer 05, 2008 10:18,0

Mě to počítá průměrnou spotřebu asi s chybou 0,5 l
CFC 665
Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Trend, r.v. 2006, Combi
leos.kosina
Junior
Junior
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv bře 08, 2007 20:24,0
Bydliště: Brno-venkov

Příspěvekod zewl » sob čer 14, 2008 0:47,0

jj, me taky BC ukazuje asi o pul litru vice..
nečekaně Focus, 1.8 TDDi 66kW, kombajn, r.v. 2002, Trend
www.dotnetforum.cz
zewl
*
*
 
Příspěvky: 48
Registrován: úte bře 25, 2008 9:14,0

Příspěvekod svobi » ned zář 07, 2008 9:42,0

Ahoj jak jsem si četl vaše příspěvky o pp tak mám taky stejný problém.Mám ff combi 1.8tdci rv 04.A chtěl bych do něho dát pp nevíte jestli by to šlo dát do ropaka.
focus, 1.8tdci 74, combi, r.v. 2004, feda1
svobi
*
*
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv zář 13, 2007 16:24,0
Bydliště: ostrava

Příspěvekod Profesor » pon zář 08, 2008 17:37,0

:arrow: Fšem co mají FF2 před fejsliftem, tyto modely nemají v pp okamžitou spotřebu, a dle mého dotazu u F, jaksi v hadrvéru chybí chlíveček okkamžité spotřeby, který by šel softvérově povolit. To znamená, že tam jaksi nemá programovou pozici :? a tím pádem se nově nahraný algoritmus pro výpočet okamžité spotřeby nemá kde uplatnit :? :?
FOCUS, 1,6 74kW, Hatchback, r.v. 2006, TREND + / climatronic / SPDS / K&N - in box / Morel / BTHF - voice control cz /
CITROEN SAXO 1,1 / 44kW ? / 2003 - NOVEJ - jako správnej citron ŽLUTEJ - výměna za Peugeot Biper - pojízdná dílna/
Vše pryč nahrazeno KUGA 1,6 STline - úpravy probíhají
Uživatelský avatar
Profesor
Senior
Senior
 
Příspěvky: 1443
Registrován: úte dub 03, 2007 14:35,0
Bydliště: PRAHA 10

Příspěvekod svobi » pon zář 08, 2008 17:44,0

Ahoj tak jestli jsem to dobře pochopil tak to nejde co?
focus, 1.8tdci 74, combi, r.v. 2004, feda1
svobi
*
*
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv zář 13, 2007 16:24,0
Bydliště: ostrava

Příspěvekod Profesor » pon zář 08, 2008 19:06,0

:arrow: svobi: Jo tak to jsi to pochopil opravdu dobře :idea:
FOCUS, 1,6 74kW, Hatchback, r.v. 2006, TREND + / climatronic / SPDS / K&N - in box / Morel / BTHF - voice control cz /
CITROEN SAXO 1,1 / 44kW ? / 2003 - NOVEJ - jako správnej citron ŽLUTEJ - výměna za Peugeot Biper - pojízdná dílna/
Vše pryč nahrazeno KUGA 1,6 STline - úpravy probíhají
Uživatelský avatar
Profesor
Senior
Senior
 
Příspěvky: 1443
Registrován: úte dub 03, 2007 14:35,0
Bydliště: PRAHA 10

PředchozíDalší

Zpět na Focus - Elektroinstalace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník