DR píše:roman.upc: ..... Světla ti svítí normálně?
A necituj prosím komplet celé předchozí příspěvky, je to zbytečné a jen to zabírá místo a znepřehledňuje diskuzi. Viz http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?t=1048 Dík.
DR píše:roman.upc: ..... Světla ti svítí normálně?
Profesor píše::arrow: Jak napsal Patrik, baterka která se dobíjela nesprávným způsobem může za určitých okolností představovat pro nový altík zkrat. Když se vlivem nekorektního nabíjení zkroutí a tím pádem se mohou i zkratovat desky jednotlivých článků baterie - tak se sníží vnitřní odpor a dle zákona pana Ohma nám při relativně konstantním napětí prudce vzroste proudová náročnost, tím pak dojde k přetížení altíku a ten může potom (to pro ty kterým se zdá že jim někdo zavřel v motorovém prostoru kukajícího opeřence)zakukat
No tak to je učebnicový příklad kdy to normálně nedobíjí, to že 13,1 je samoregulace alternátoru a tudíž je problém s komunikací ECM - ALTtutto píše:A dobija mi normalne bateriuvcera som meral z merakom a ma 13,1 pri nastarovanom motore. Vie mi niketo poradit co by to asi tak mohlo byt???? Vsetko mi normalne dobija len ta kontrolka mi tam stale svieti.
Zpět na Focus - Elektroinstalace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník