Ahoj Pafko,
četl jsem tvůj příspěvek a musím číct, že jsem do včerejška měl tem samý problém. Když byl studený motor, tak to taktak šlo, ale po zahřátí to byla katastrofa, příšerný "dutý" zvuk a vibrace motoru, které se přenášely do interiéru

,nepravidelné otáčky na volnoběh a při rozjezdu otáčky klesaly tak, že auto chtělo chcípnout a pak se zase chytlo a při tom se ozývalo občas i písknutí.
Po celou dobu, co mám "Mazlíka", jsem nehohl sehnat nikoho, kdo by Fordy dělal opravdu dobře a rozumněl jim (autům nerozumím). Vždy, když se nějaký rádoby mechanik na ty vibrace a vše okolo kouknul, tak jen pokrčil rameny a řekl, že je to OK, že to prostě dělá. Až jsem přes známého (taky forďáka) sehnal fakt dobrýho mechnika. Fordy dělá už deset let a hedka poslechem a pokoukáním věděl, co je špatně - bohudík pro auto, ale bohužel pro moji peněženku

.
Dneska jsem si auto přivezl a vše je super, tak tichý motor jsem neměl ani, když jsem Mazlíka kupoval.

Žádný vibrace a motor si oproti předchozímu stavu doslova přede jako kočička. Všechno měla na svědomí řemenice na klikovce co pohání ten delší řemen. Má v sobě tlumič vibrací a ten byl v mém případě v háji. Od těchto vibrací se úspěsně "oddělala" napínací i vodící kladka (hučela). A pod řemenicí sáklo ještě gufero. Takže mám na Mondeu kompleně vyměněný řemen - originální díly Ford (nechal jsem preventivně vyměnit i ten kratší - taky už to měl "za pár". (mám najeto - aspoň doufám - 140 000km).
A ještě jedna nepotěšující zpráva zazněla z mechanikových úst: začíná se ozývat trvačník, což znamená i spojku, já to sice nějak neslyším, ale prej jsou to takové kovové zvuky, když zmáčkneš a vymáčkneš spojku (i na neutrál). To slyšet je, to je fakt! A to je prý invesice cca 20 000,-
Takže mě čeká v dohledné době ještě i tato investice. Měj se. Handlas
Mondeo, 2.0 TDCi 96, Kombi, r.v. 2003-model 2004, Ghia