No a proč si to nezkusil i s + svorkouZbyněk 2009 píše:Dík,nejdřív mě napadla kostra ale ať jsem se s měřákem ukostřil na jakymkoliv místě včetně - polu baterky,výsledky byly stejný.
DR píše:spita: to se mi nezdá. Alternátor není v autě nezbytně nutný, k provozu stačí jen akumulátor. Zkusil bych - samozřejmě dlouhodobě, tedy i za jízdy - sledovat napětí v palubní síti, ideálně současně na akumulátoru a třeba v zapalovači, tohle chování naznačuje podpětí/přepětí. A nakonec, 30 vteřin je dost dlouhá doba, abys mohl otevřít kapotu a napětí si voltmetrem změřit. A budeš vědět víc.
Samozřjeěm pořásně zkontrolovat všechny kabely kolem alternátoru, jestli třeba některý není nezapojený/přerušený/zoxidovaný.
pokud vedle silového vodiče jde směrem do paluby jen jeden drát tak je regulátor napětí v alternátoru, pokud však jsou ty tenké dáty tři nemá alternátor vnitřní regulaci a o řízení úrovně napětí se pak stará tzv. GEM a závada může být i v něm. Nejprve bych však zkontroloval stav konektorů na altíku protožespita píše:
tak jsem to proměřil a alternátor mi dává stále kolem 14.8V a když se to dostane do toho stavu tak 15.3V, takže to bude alternátorem, vzhledem k tomu, že je nový, tak asi reklamovat, co?
Zpět na Mondeo MK I-III - Elektroinstalace
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník